■ The dish this time Tom Yum Goong ■ The recipe written in the Japanese language→ Japanese ■ ■ Preparations for ingredient & Each cooking process
2015年06月
自家製ナム・プリック・パオで作る★辛さと爽やかさが心地いい♪トムヤムクン -Recipe No.1523- 【Japanese】
■ 今回ご紹介の料理 自家製ナム・プリック・パオで作る★ 辛さと爽やかさが心地いいトムヤムクン ■ 英語のレシピはこちら→English ■ トムヤムクンは大好きで、タイ料理のお店に行けば必ず注文、また 家にはトムヤムペースト、とある海外
Squeeze a lime☆ Yellow curry with chicken and potato (Kaeng Kari Gai) -Recipe No.1522【English】
■ The dish this time Squeeze a lime☆ Eat this dish with jasmine lice♪ Use homemade carry paste for it but genuine Thai food style!? Very yummy and simple Yellow curry with chicken and potato (Kaeng Kari Gai)
ライムをしぼって☆ジャスミンライスでいただく♪自家製カレーペーストだけど本格タイ風!?うまうまシンプルイエローチキンカレー(ゲーンカリーガイ) -Recipe No.1522- 【Japanese】
■ 今回ご紹介の料理 ライムをしぼって☆ジャスミンライスでいただく♪ 自家製カレーペーストだけど本格タイ風!? うまうまシンプルイエローチキンカレー (ゲーンカリーガイ) ■ 英語のレシピはこちら→English ■
Colorful vegetables and green papaya salad in the style of Thai food -Recipe No.1521【English】
■ The dish this time The salad is fragrant with the smell of lemongrass☆ Colorful vegetables and green papaya salad in the style of Thai food. (Som Tai) ■ The recipe written in the Japanese language→ Japanese ■