今月で、いよいよくりくりシブヤ店が オープンしてから、ちょうど1年目の月となりました~★ 日替わりで色々な作家さんが1日店長として在店、 色々な作家さんの作品が店内に置かれていて、 同時に、その日の店長として店頭に立つ作家さんが 「小さな教室
2015年04月
Quiche baguette with paprika and salami sausage sprinkle Italian pareley -Recipe No.1512 【English】
■ The dish this time Backed quiche baguette with colorful paprika and salami sausage sprinkled Italian parsley ■ The recipe written in the Japanese language→ Japanese ■ ■ Prepa
彩りパプリカとサラミのお手軽バケットキッシュ たっぷりのイタリアンパセリを添えて -Recipe No.1512- 【Japanese】
■ 今回ご紹介の料理 彩りパプリカとサラミのお手軽バケットキッシュ たっぷりのイタリアンパセリを添えて ■ 英語のレシピはこちら→English ■ パプリカやアスパラガス等の彩り野菜、きのこ、ベーコンやソーセ ー
Scrambled eggs English muffin with bacon and tomato flavored oregano -Recipe No.1511 【English】
■ The dish this time Scrambled eggs English muffin with bacon and cherry tomato flavored oregano ■ The recipe written in the Japanese language→ Japanese ■ ■ Preparations for ingredient &
オレガノ香る★ベーコンとトマトのせ!スクランブルエッグたっぷりイングリッシュマフィン -Recipe No.1511- 【Japanese】
■ 今回ご紹介の料理 オレガノ香る★ベーコンとトマトのせ!スクランブルエッグ たっぷりイングリッシュマフィン ■ 英語のレシピはこちら→English ■ 朝起きてすぐの気分は、日によって異なったり、人によっても様々